Tillbaka


Beställde detta från H&M igår :D

Min uppdatering har varit piss den senaste tiden, men jag har haft så jäkla mycket grejer med skolan. Tyvärr så har jag fortfarande det, men det är ju lördag idag, och som alltid är det min 100% läxfria dag :)

Måste även meddela att jag bloggar från ny-datorn som jag och mamma var och köpte idag. Så nu håller jag på att installera och testa mig fram, ÄLSKAR verkligen att experimentera med nya grejer (kanske därför det mesta går sönder, *host*)!

Naturvetenskapsprogrammet


I fredags lämnade jag in min ansökan till gymnasiet. Mitt första val är natur här i Gällivare och mitt andra och tredje val är natur i Kiruna och Jokkmokk :D Förhoppningsvis så kommer jag in här... Anledningen till att jag vill gå naturvetenskapsprogrammet är för att jag vill gå ett högskoleförberedande program, med många möjligheter efter studenten (funderar dock på läkaryrket). Sedan så är mina favoritämnen i skolan matematik, kemi och biologi.

Förfrusen!


Min lilla stjärna i mörkret - min systerson.

Har äntligen fått upp värmen! Jag somnade direkt jag kom hem från skolan eftersom jag låg i sängen och försökte få upp värmen. Det var nämligen så att bussen var 25 minuter försenad, så vi fick stå ute i flera minusgrader. Riktigt roligt! Jag trodde nästan att jag skulle mista mina tår...

Just like last summer


Känns verkligen som en evighet sedan det var sommar...

Jag sitter här med en kopp te i handen, och funderar om man snart skulle gå och lägga sig. Är så jäkla trött, och eftersom jag inte har några läxor att göra kan jag sova med gott samvete. Jag måste faktiskt medge att det är en konstig känsla att inte ha läxor med tanke på att jag inte har varit läxfri sedan jullovet! Alla har alltid sagt till mig att 9:an är ett lätt år, men jag fattar inte... Nationella prov, slutbetyg, balklänning, gymnasieval!

Hennes och Mauritz

Idag hämtade min kära mamma lite kläder som jag hade beställt från H&M. En dålig sak var att jag råkade få hem ett bar marinblå leggings istället för en mintgrön bikiniunderdel, men det gör inte så mycket. Jag hinner förhoppningsvis få den innan det blir sommar, har ju inte så stor användning för den nu när det är -32 grader :)

Nu blir det i alla fall att åka på dansen. See ya'!

-34 grader.

Fotad idag (tyvärr med mobilkamera).

Som jag har berättat så bor jag i den istidsliknande platsen Gällivare, och för er som undrar hur kallt vi hade idag så är svaret -34 grader!! Jag kan även meddela att jag är avundsjuk på er som bor i söder... RIKTIG avundsjuk!

Happy Valentines's day!

För exakt 1 år sedan.

Nu är det än en gång Alla hjärtans dag. Mina planer för idag är riktigt spänannde (host). Jag ska nämligen helt i min ensamhet, ligga och slöa i sängen, titta någon rolig film och äta chokladhjärtanen som jag fick av mamma :) Hoppas ni alla får en fin alla hjärtans dag!


44 days ago

Igår tittade jag på bilder och jag upptäckte hur fort tiden har gått sedan nyår! Jag och Moa hade kommit överens om att vi skulle fota massvis med häftiga bilder, men vår lathet kom i vägen så det slutade med att vi promenerade runt på nyår och tittade på fyrverkerierna. Dock fick jag nååågra bilder fotade :D

Sörjer...

Dessa skor fanns på nelly.com. Tyvärr så hann jag aldrig köpa dem, medan de fortfarande fanns, och nu sörjer jag verkligen! De är så fina, och direkt jag blundar ser jag framför mig olika outfits som skulle sitta utmärkt tillsammans med dessa skor :( Någon som vet var man kan få tag på dessa/ liknande skor?

Förbi Kicks


Idag var jag på stan och inhandlade en liten test-hudvårdsserie från Clinique. Jag behöver en hudvårdsserie som återfuktar min extremt torra vinterhy men eftersom jag ibland har lite fet hy, så bestämde jag mig för att testa Clinique för hudtyp två, som är för torr kombination. Någon som använder Cliniques produkter? Tycker du att de är bra?

RSS 2.0