Let´s ZUMBA!!


Nu ska jag, tillsammans med mina nyinköpta träningskläder, iväg för ett pass Zumba! Första gången jag ska testa på det, blir roligt att se hur det går :)


Morgonmusik


Lite musik att vakna till!

Hassle



Har lyssnat mycket på Erik Hassle den senaste tiden! Förr hade jag knappt hört hans låter, men sen jag såg honom live förra lördagen har det blivit att lyssna lite mer på honom.

Man har varit ledig i ungefär fyra dagar, men lika trött känner jag mig nu som då! Börjar få dåligt samvete nu när jag inte har fått så mycket gjort, jag som tänkte att det här lovet skulle bli händelserikt... Imorgon tänkte jag iallafall försöööka dra med mig någon på stan, tänkte titta på träningskläder nu när jag har bestämt mig för att börja träna.


#1


Med mitt så kallade första riktiga inlägg, tänkte jag ta och visa er mina nyinköpta skor från Ten Points. Jag är riktigt nöjd med köpet då jag länge har letat efter ett par enkla vinterskor.

Jag tänkte även nämna mitt och mammas misslyckade försök till att få upp rullgardinen, som jag fick i julklapp. Efter lite tjafs, söndrat glas och tjorv så bestämde vi oss för att prova igen imorgon! Känns inte roligt att alla kan se in i mitt sovrum när de kör förbi mitt fönster...

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i hopp om att få lite ordning på denna blogg! Jag lär nog hålla på att trixa och fixa en lång tid fram över, men jag ska även börja skriva! Vad den här bloggen handlar om kan jag inte säga eftersom jag inte har någon bestämd kategori, utan jag kommer att skriva om allt möjligt. Förresten, jag hoppas alla har haft en god jul! Tänk att julen redan är över, nog går tiden fort...

RSS 2.0